cbs School Max | Vendelseweg 30 | 0318 - 235 350
menu:
Vendelseweg 30 | 0318 - 235 350
menu:

(Nieuwe) Ouders

Uw kind inschrijven?

(Nieuwe) ouders

Uw kind inschrijven?

Een basisschool kiezen is een belangrijk moment voor u als ouder. En dat is logisch, want de basisschool is de plek waar uw kind een jaar of 8 heel wat tijd doorbrengt, vrienden maakt en zich ontwikkelt van kleuter tot tiener. Als ouder zoekt u een fijne plek, goed onderwijs en uitstekende begeleiding. Of School Max aansluit bij wat u zoekt kunt u alleen ontdekken door het te ervaren. Daarom geven wij geïnteresseerde ouders en verzorgers graag een rondleiding.

Neem gerust contact op met School Max. Bel 0318-235350 of mail naar info@schoolmax.nl.

Is uw kind (bijna) 4 jaar?

Uw kind is vanaf zijn of haar 4de verjaardag van harte welkom op School Max. Maar, we willen graag ruim op tijd weten welke en hoeveel kinderen we wanneer op school mogen verwachten. Schrijf uw kind dus vóór de 3de verjaardag in op onze school.

Neem gerust contact op met School Max. Bel 0318-235350 of mail naar info@schoolmax.nl.Komt uw kind van een andere school?

Als u een kennismakingsgesprek wenst, vragen wij u om dit te melden bij de leerkracht of directeur van uw huidige school. Daarna kunt u een afspraak maken bij School Max. Instromen vanaf een andere school kan op 2 momenten: na de zomervakantie en na de kerstvakantie.

Belangstelling? Neem gerust contact op met School Max. Dit kan telefonisch of door een mail te sturen naar info@schoolmax.nl.